" />


Всі новини

Новинка – одноразові електронні сигарети WOUF!

Новинка – одноразові електронні сигарети WOUF!

16.02.2022

Тепер у Вас є можливість купити або замовити з доставкою по Україні одноразові електронні сигарети WOUF!WOUF має насичений смак, а за якість відповідає акцизна марка!Куриться довго та приємно, вибір смаків порадує...

Нова безтютюнова суміш Brusko!

Нова безтютюнова суміш Brusko!

09.12.2021

Тепер у нас можна замовити кальянну суміш Brusco, виготовлену на основі суданської троянди.Бруско відрізняється відмінною димністю та жаростійкістю, збалансованими смаком та міцністю. В наявності є 2 лінійки: легша - medium і міцніша - strong. Відмінно поєднується як з тютюном, так і з чайними сумішами. Поспішай спробувати, поки є всі смаки!..

Чорна п'ятниця 2021!

Чорна п'ятниця 2021!

22.11.2021

Тільки 26-28 листопада лови -10% на всі кальяни та шахти для кальянів! Нехай осінь та зима будуть теплими та затишними в димній компанії друзів та кальянів від Твого Диму. Ціни на сайті будуть вказані з урахуванням знижки...

Нова категорія товарів - Одноразові цигарки!

Нова категорія товарів - Одноразові цигарки!

16.11.2021

Тепер у нас на сайті Ви можете замовити одноразові акцизні POD-системи брендів Vaporlax і Joyetech VAAL. Одноразові електронні сигарети не потребують абсолютно ніякої підзарядки та дозаправки рідини, все що потрібно – це розпакувати від захисного блістера та насолодитися соковитим, насиченим смаком...

Акція! Безкоштовна доставка!

Акція! Безкоштовна доставка!

27.10.2021

Доставимо твоє замовлення безкоштовно у відділення Нової Пошти! Діє на замовлення від 1000 грн зроблені лише на нашому сайті, на замовлення в інстаграм акція не розповсюджується.Акція не діє на доставку по м.Рівне, на вул. С. Бандери, 17 знаходиться наш магазин, де Ви можете купити обраний товар або забрати самовивіз...

Новинка! Чаші для кальяну Moon!

Новинка! Чаші для кальяну Moon!

20.10.2021

Чаші для кальяну Moon Phunnel - класичний фанел ручної роботи, який підходить для всіх типів кальянних сумішей, допоможе розкрити міцність тютюну і насолодитися процесом забивання і покуру.Підходить під калауд, вимагає мінімального регулювання жару. У комплекті є вилочка для забивання, що буде дуже приємним бонусом.Чаші для кальяну MOON - це завжди індивідуальний дизайн, стильні форми, яскраві фар..

Поповнення асортименту форм і забарвлень чаш для кальяну Облако!

Поповнення асортименту форм і забарвлень чаш для кальяну Облако!

05.09.2021

Чаші для кальяну Облако (Oblako) - шалено популярні кальянні чашки, які взяли премію року на John Calliano Festival. У виробництві використовується молочний випал і тільки харчова глазур. Чаші відмінно показали себе в роботі - довговічні, смакопередача - на висоті! При цьому вони виглядають дуже круто! Така чаша точно повинна бути у кожного!..

Нова категорія товарів - бонги!

Нова категорія товарів - бонги!

06.08.2021

Тепер у нас на сайті є можливість замовити бонги і аксесуари до них на доставку і самовивіз...

Новинка - тепер у нас можна придбати гель-пасту Space Smoke !

Новинка - тепер у нас можна придбати гель-пасту Space Smoke !

09.07.2021

Space Smoke - інноваційна суміш для кальяну на мінеральній основі. У складі лише натуральні інгредієнти найвищої якості.Переваги:- висока жаростійкість- хороша димність протягом усього куріння- максимальна насиченість смаку- плавний розслабляючий ефектЗавдяки різноманітності смаків, пасту Space можна курити індивідуально або нескінченно міксувати між собою.Її можна забивати і в різних міксах з тют..

Ще більше кольорів Alpha Hookah Model X!

Ще більше кольорів Alpha Hookah Model X!

18.06.2021

Alpha Hookah - один з лідируючих виробників кальянів в Росії. Кальяни Alpha Hookah стали відомими далеко за межами рідної країни завдяки практичності, яскравості і оригінальності дизайну.Особливості шахт Alpha Hookah:● упаковані в фірмову білу коробку Alpha Hookah з маленьким подарунком від виробника всередині● мініатюрний і зручний в перенесенні розмір● комплектація: яскрава шахта, мундштук в кол..

Нова безтютюнова суміш Swipe!

Нова безтютюнова суміш Swipe!

24.04.2021

Тепер у нас на сайті можна замовити нову безтютюнову суміш для кальяну Swipe. Виготовлена на основі органічної фруктової клітковини без додавання рідкого нікотину.Яскравий аромат і густий дим гарантує смачне і насичене куріння. Swipe має хорошу жаростійкість і відновлення при перегріванні, що забезпечує тривале куріння. Дозволяє насолоджуватися безнікотиновим курінням і також, відмінно підходить д..

Нова категорія - тарілки для кальяну!

Нова категорія - тарілки для кальяну!

19.04.2021

Тепер у нас на сайті є можливість замовити тарілки для кальяну! Блюдця доступні в категорії "Комплектуючі" - "Тарілки". Тарілка для кальяну це не проста його деталь, вона відіграє важливу роль в кальянній церемонії. Вона постійно схильна до високих температур, завдяки чому, до якості її матеріалів пред'явлені особливі вимоги. Також важливо звертати увагу на параметри блюдця, воно повинне ідеаль..

Показано з 1 по 12 із 13 (всього сторінок: 2)